Tilmelding

For at tilmelde dig / din gymnast til vores hold, oprettes der en profil på Valsgaard Gymnastikforeningens hjemmeside. Har man allerede en profil benyttes denne.

Valsgaard Gymnastikforenings hjemmeside findes her.

Der opkræves i alt 3750 kr. i kontingent.

Betaling af kontingent sker á 3 rater:

  1. rate på 1500 kr. sker ved tilmelding og senest inden 4. træning.
  2. rate på 1250 kr. vil blive opkrævet i november måned. I vil modtage en mail (den i er tilmeldt med), når denne rate skal betales.
  3. rate på 1000 kr. vil blive opkrævet i januar måned. I vil modtage en mail (den I er tilmeldt med), når denne rate skal betales.

Beløbene dækker udgifter til instruktørerlønninger, halleje, redskabskørsel, weekendtræninger med forplejning, opvisningsdragter og -redskaber samt holdtrøje.

Juniorhold og Ynglingehold vil desuden have en udgift til deltagergebyr og kørselsudgift for henholdsvis Juniorstævne og Aspirantstævne. Deltagergebyrets og kørselsudgiftens størrelse vil du/I blive orienteret om i mail med betaling om sidste rate. Samt hvordan tilmelding til dette kommer til at foregå.

Prøvegange: De første tre gange, vil være prøvegange. Herefter skal man være tilmeldt holdet for at kunne deltage.

Forsikring: Det er familiernes egen ulykkesforsikring der gælder, hvis gymnasten kommer til skade under træning. 

Persondata: Da tilmeldingen foregår ved Valsgaard Gymnastikforening er det deres privatlivspolitik som er gældende, den kan læses her.