Instruktører

Instruktørteamet 2022/-23
Instruktørteamet 2022/-23

Navn: Caroline Bloch

Alder: 24 år

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik lige siden jeg har kunne gå. Igennem mine år har jeg gået på Bjergsnæs 13/14 & 14/15, gået på Aspirant-hold, Elite-hold og flere udtaget lokalhold. Jeg har også været en del af Viborgs Dansekompagni i 2,5 år. Jeg bor i Aalborg og arbejder på McDonald's Haverslev.

Instruktørerfaring: Jeg har været instruktør siden jeg gik i 8.kl. Har haft alt fra de helt små gymnaster og op til 23+ piger. Er både spring og rytme instruktør. Min stil er meget blandet, jeg elsker at danse House/hiphop men jeg har også en kærlighed for den moderne dans og ballet.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger rigtig meget vægt på at vi alle har det godt! Og er i et rum hvor vi kan være os selv, uden at dømme. Jeg går rigtig meget ind for improvisation (aka. Impro), hvor det er sygt vigtigt at være tryk i sammen, er grundgymnast helt inde, så de lige linjer og alt det der, er også en stor del af mit bevægelsesmønster. Derudover elsker jeg at svede og have det sjovt samtidig. Jeg kommer altid til træning med en fed energi og er klar til at hype alle op i det gear som jeg ønsker vi alle skal have.

Navn: 

Alder:

Gymnastikerfaring: 

Instruktørerfaring: 

Som instruktør lægger jeg vægt på: 

Navn: Jakob Lund Piil

Alder: 25 år

Gymnastikerfaring: Jeg har været langt omkring på forskellige sportsgrene før gymnastik blev det jeg valgte at fokusere på for små 10 år siden.

Instruktørerfaring: Jeg gik på Bjergsnæs Efterskole i 12/13 og har undervist gymnastik siden da - alt fra små og store juniorhold i flere år til diverse lokalhold, både små og senior.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Hvis man skal forkæle mig lidt, kan det gøres med en high-five og/eller en cola.

Navn: Mikkel Skov Trinderup

Alder: 25 år

Gymnastikerfaring: Jeg gik på Bjergsnæs efterskole i 12/13 og Ollerup Gymnastikhøjskole i F17. Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv på diverse hold, såsom repræsentations- og elite hold.

Instruktørerfaring: Jeg har også været træner på forskellige hold i mange år, og dette vil blive mit fjerde år som træner for Himmerlands ynglingehold.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Til sidst vil jeg bare sige, at jeg elsker mazarintærte, hvis nu man skulle få lyst til at forkæle mig lidt.

Navn:

Alder:

Gymnastikerfaring:

Instruktørerfaring:

Som instruktør lægger jeg vægt på: