Instruktører

Instruktørteamet 2023/-24
Instruktørteamet 2023/-24

Navn: Cecilie Daubjerg

Alder: 24 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik da jeg var helt lille og så stoppede jeg aldrig igen. Jeg var springer i rigtigt mange år og hygge-springer også stadigvæk til tider. Efter mit år på Bjergsnæs har jeg har gået på diverse udtagede pigehold i Århus og siden min ankomst til det nordjyske har jeg gået på Nord Rep og BVN.

Instruktørerfaring: Jeg har efterhånden været instruktør gennem mange år. Det spænder alt fra puslingehold til 18+ rytmehold. Jeg har igennem flere år været instruktør for et 16+ mixhold i min gamle forening i Skanderborg, hvilket jeg synes var virkeligt fedt. Senest havde jeg ynglingeholdet sidste år og glæder mig til en ny sæson - hvor det bliver endnu vildere!

Som instruktør lægger jeg vægt på: At det skal være hammer hyggeligt at komme til træning og der skal være et rum hvor man kan udvikle sig og hvor der er plads til at være på dybt vand. Jeg er vild med det grundgymnastiske og at eksperimentere med elementer fra dansens verden, så man kan nok godt forvente en blandet godtepose. Sidst er det også vigtigt for mig som instruktør, at der er plads til at komme til træning på både de gode og dårlige dage, og at vi lader den gode energi smitte af på hinanden.

Navn: Signe Amalie Schaaning Heuckendorff

Alder: 23 år

Gymnastikerfaring: Oprindeligt starter min gymnastik erfaring i danses verden, hvor jeg har eksperimenteret med en masse forskellige stilarter siden jeg var 7 år gammel. Alt fra ballet, moderne og showdance til hiphop, house og hvad danseskolen ellers havde på programmet.

I 2018 startede jeg på Nordjyllands Aspiranthold og jeg har lavet gymnastik på fuldtid lige siden. Ydermere tog jeg to semestre på Gymnastikhøjskolen i Ollerup i 20/21 hvor jeg både var på tumblerlinje og rytmelinje.

Instruktørerfaring: Jeg er helt grøn gymnastiktræner, men har dog undervist lidt i andre sportsgrene, herunder svømning og vandgymnastik. Derudover har jeg arbejdet en del med dét at undervise under mit højskoleophold gennem nogle forskellige kurser og moduler.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Det er vigtigt for mig at samle hele holdet og bidrage til at der bliver skabt et trygt fællesskab. Der skal være plads til grin og sjov, og gymnasterne skal have mulighed for at bruge træningen som et frirum fra hverdagen. Dog er jeg også meget engageret om gymnasternes tekniske kunnen, og jeg finder det vigtigt at udfordre gymnasterne og lave træninger man kan lære noget af. Jeg vil hjælpe dem til at udforske deres eget bevægelsesmønster og udfore med en masse nyt.

Navn: Mathias Filtenborg Laustsen

Alder: 23 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik for 6 år siden da jeg gik på Skals Efterskole. Her fra har jeg gået på hold som holdfast og senior spring, derudover har jeg selv været gymnast på ynglinge holdet i 4 år.

Instruktørerfaring: Det er mit andet år på ynglinge holdet i år. Jeg har tidligere været instruktør på hold i Hadsund, Als, Valsgård og Hobro. Jeg har været instruktør på både mini junior og junior, derudover har jeg været instruktør på Skals Efterskole og skal være på HCI i år.

Som instruktør lægger jeg vægt på: For mig er det vigtigt at mine gymnaster har det godt, både til træning men også der hjemme og på studiet. Jeg er instruktør for at dygtiggøre mine gymnaster men har de ikke godt på holdet bliver de ikke dygtigere.

Navn: Magnus van Bolhuis

Alder: 22 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik på Skals efterskole i 2016, hvor jeg virkelig blev bidt af gymnastikken. Min gymnastiske karriere startede rigtig på Skals og Viborg ynglingehold. Sæsonen efter endte på Himmerland Ynglingehold i et par sæsoner. Derudover har jeg gået på Sammenholdet, Future GYM Viborg, Hold Fast og seniorspring.

Instruktørerfaring: Jeg startede som hjælpeinstruktør på efterskole og har efterfølgende været instruktør for:

 • Skals juniorhold
 • Ulbjerg juniorhold
 • Midtjylland Viborg juniorhold
 • Himmerland Juniorhold
 • Sammenholdet
 • Rosendal Mixholdet

Som instruktør lægger jeg vægt på: At skabe et trygt og sjovt fællesskab, hvor gymnasterne kan blive udfordret og udvikle deres gymnastiske evner, uanset om det er spring eller rytme.

Jeg lægger vægt på at gymnasterne får smag for, hvad det vil sige at være ynglingeholdsgymnast på et landsdelshold. Så må det også gerne gøre lidt ondt eller være svært, når vi er til træning.

Navn: Jacob Elberg Nielsen

Alder: 22 år

Gymnastikerfaring: Efter et efterskoleophold på HCI, havde jeg lært at lave dobbeltout i stortrampolin, og syntes det var fedt, og derfor startede jeg min gymnastikkarriere på Himmerlands Ynglingehold året efter.

Lige siden har jeg gået på en masse hold som Seniorspring, Hold Fast, Sammenholdet og har i alt haft 5,5 sæsoner på selveste Himmerlands Ynglingehold. En kæmpe fordel ved at starte så sent som jeg gjorde er at jeg ved lige præcis hvilken teknik station jeg fik mest ud af at bruge for at blive bedre til de forskellige delelementer af et bestemt spring.

Som en sidste lille ting har jeg opbygget en del erfaring indenfor akrobatik, som jeg ikke tænker der er helt ligegyldigt.

Instruktørerfaring: Som instruktør har jeg været vidt omkring med både børnehold og voksenhold. Derfor har jeg lavet en lille liste:

 • DGI Himmerlands Juniorhold 21/22 og 22/23
 • Rosendal MIX-hold 20/21 og 21/22
 • DGI Himmerlands Minijuniorhold 20/21
 • Giv Slip voksen springhold 20/21
 • Lokalhold 17/18, 18/19, 19/20 og 20/21

I år skal jeg både være instruktør for Himmerlands Ynglingehold og VE Gym for gamle elever på Viborg Idrætshøjskole.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Det kan lyde noget så plat, men jeg lægger virkeligt vægt på at udvikle mine gymnaster, og her snakker vi ikke kun om gymnastiske evner. Nej, mit mål er at gymnasterne udvikler sig til bedre mennesker i løbet af sæsonen. Dette kan ske under før, under eller efter træningen og kunne være gennem lege, hård styrke eller en tur til en fjern spejderhytte.

Ift. selve gymnastikken lægger jeg vægt på den tekniske spring, og jeg kommer til at bruge video og masser af energi til at forfine teknikken i den enkelte gymnast, fremfor bare at tænke på det næste spring så snart springet før lykkes.