Instruktører

Instruktørteamet 2022/-23
Instruktørteamet 2022/-23

Navn: Cecilie Daubjerg

Alder: 23 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik da jeg var helt lille og så stoppede jeg aldrig igen. Jeg var springer i rigtigt mange år og hygge-springer også stadigvæk til tider. Efter mit år på Bjergsnæs har jeg har gået på diverse udtagede pigehold i Århus og senest på Nord Rep sidste år. I år går jeg på BVN for at udforske dansens verden noget mere.

Instruktørerfaring: Jeg har efterhånden været instruktør gennem mange år. Det spænder alt fra puslingehold til 18+ rytmehold. Jeg har igennem flere år været instruktør for et 16+ mixhold i min gamle forening i Skanderborg, hvilket jeg synes var virkeligt fedt.

Som instruktør lægger jeg vægt på: At det skal være hammer hyggeligt at komme til træning og der skal være et rum hvor man kan udvikle sig og hvor der er plads til at være på dybt vand. Jeg er vild med det grundgymnastiske og at eksperimentere med elementer fra dansens verden, så man kan nok godt forvente en blandet godtepose. Sidst er det også vigtigt for mig som instruktør, at der er plads til at komme til træning på både de gode og dårlige dage, og at vi lader den gode energi smitte af på hinanden.

Navn: Mathias Filtenborg Laustsen

Alder: 22 år

Gymnastikerfaring: Startede til gymnastik på Skals Efterskole i 2016. Herefter har jeg gået på hold, som sammenholdet i Viborg, Hold Fast og Ynglingeholdet.

Instruktørerfaring: Jeg startede også som instruktør på Skals Efterskole, for lokale hold i Skals. Jeg har efterfølgende haft Østhimmerlands Mini- og juniorhold, Giv Slip, Mixholdet i Valsgaard og Rosendal samt Kænguruhop og Spring løs i Hadsund.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger særligt vægt på at udvikle den enkelte gymnast, da ikke alle lærer og forstår spring på den samme måde. Dette Kræver dog også, at der bliver holdt fokus under træningen, så vi får noget ud af det, mens vi er der. Ligeså vigtigt er dig, at man har det sjovt under træningen når tiden er til det.

Navn: Jakob Lund Piil

Alder: 25 år

Gymnastikerfaring: Jeg har været langt omkring på forskellige sportsgrene før gymnastik blev det jeg valgte at fokusere på for små 10 år siden.

Instruktørerfaring: Jeg gik på Bjergsnæs Efterskole i 12/13 og har undervist gymnastik siden da - alt fra små og store juniorhold i flere år til diverse lokalhold, både små og senior.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Hvis man skal forkæle mig lidt, kan det gøres med en high-five og/eller en cola.

Navn: Mikkel Skov Trinderup

Alder: 25 år

Gymnastikerfaring: Jeg gik på Bjergsnæs efterskole i 12/13 og Ollerup Gymnastikhøjskole i F17. Jeg har dyrket gymnastik hele mit liv på diverse hold, såsom repræsentations- og elite hold.

Instruktørerfaring: Jeg har også været træner på forskellige hold i mange år, og dette vil blive mit fjerde år som træner for Himmerlands ynglingehold.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Til sidst vil jeg bare sige, at jeg elsker mazarintærte, hvis nu man skulle få lyst til at forkæle mig lidt.