Instruktører

Instruktørteamet 2022/-23
Instruktørteamet 2022/-23

Navn: Else Sigrid Sørensen

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har altid gået til gymnastik. Jeg har gået på forskellige lokalhold i Østrup Gymnastikforening og i Aars Gymnastikforening. I 4. klasse startede jeg på landsdels juniorhold og har gået på det lige siden. Derudover har jeg gået til Teamgym i 6 år og et år på Bjergsnæs Efterskole, hvor jeg både har sprunget og lavet rytmegymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har været hjælpeinstruktør og instruktør i Østrup gymnastikforening siden jeg var 11 år. Jeg har trænet hold i alderen 0.kl.-5.kl. Jeg har også været instruktør på Bjergsnæs Springcamp i alderen 8-16 år. Derudover har jeg arrangeret lørdagsfræs i Aars Gymnastikforening for børn i alderen 0-12 år.

Som instruktør lægger jeg vægt på: At alle gymnaster oplever den helt særlige form for fællesskab, som opstår på et juniorhold. Alle skal have det sjovt, og synes det er fedt at komme til træning. Det er også vigtigt, at alle gymnaster har mulighed for at udvikle sig individuelt.

Jeg glæder mig til at have det sjovt, lege og lave en masse gymnastik sammen med jer.


Navn: Clara Thorsager Olsen

Alder: 20 år

Gymnastikerfaring: Jeg har helt siden jeg var lille altid gået til gymnastik og gør det stadig. Det er gennem årene blevet til en masse forskelligt gymnastik, men de seneste år har jeg mest lavet rytme.

Jeg har gået på landsdelsholdene så længe jeg har haft mulighed for det, og har derudover gået på Bjergsnæs Efterskole et år, hvor jeg lavede en masse gymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har siden jeg gik i 6. klasse været hjælp instruktør og instruktør på en masse forskellige hold, alt lige fra puslinge til springhold. Udover at være instruktør på springhold, har jeg den sidste sæson også haft et rytmehold. Så jeg har undervist alt fra 3 til 16 årige gennem tiden.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger vægt på at det skal være sjovt at gå til gymnastik, og noget man ser frem til. Derudover lægger jeg vægt på at alle udvikler sig, bliver udfordret og prøver nye ting af.

Sidst er det vigtigt for mig at skabe et godt fællesskab, så alle har det godt med hinanden og hygger sig når man er til træning.

Navn: Rikke Borup Ravnholt Jensen

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har dyrket gymnastik så lang tid som jeg kan huske, og har gået på en masse forskellige hold.

Jeg har i sin tid selv gået på både Minijuniorholdet og Juniorholdet, og elskede det!

Jeg har desuden også gået på Bjergsnæs efterskole, hvor vi dyrkede gymnastik mere eller mindre hver dag.

Instruktørerfaring: Jeg har været instruktør i 7 år, og har både været på puslingehold og springhold, men jeg foretrækker at træne rytmehold som jeg har gjort de sidste par år.

Jeg ville også være en af rytmeinstruktørerne på Minijuniorholdet.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Som instruktør vil jeg lægge vægt på at hver træning er en god træning. Det skal virke som et frirum, hvor man kan komme som gymnast, og glemme alt hvis nu man har haft en dårlig dag. Jeg ønsker at skabe et hold hvor alle er tætte med hinanden og har et godt fællesskab, der altid er rart at dukke op til og være en del af.

Er muligheden der, skal alle helst gerne have grint mindst en gang under træningen.

Navn: Lasse Hummeluhr Valdgren Madsen

Alder: 17 år

Gymnastikerfaring: Jeg har lige siden jeg kunne kravle gået til gymnastik, hvor jeg har gået på diverse springhold i den lokale gymnastikforening.

Udover de lokale hold har jeg gået på minijunior, junior og nu Himmerlands ynglingehold.

Derudover har jeg også været på efterskole hvor jeg gik på springlinjen og dyrkede en helt masse gymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har været instruktør/hjælpeinstruktør siden 6. klasse og har trænet børn imellem alderen 5 år til 8. klasse, så jeg har lidt erfaring i baglommen.

Jeg har derudover været instruktør på gymnastik sommerskole de sidste 4 år.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger vægt på den gode træning, med spas og løjer, hvor der samtidigt skal være plads til både springmæssig og personlig udvikling. Jeg elsker at presse mine gymnaster, så de får 100% ud af sig selv, og træningen.

Navn: Laurits V. Sveistrup

Alder: 20 år

Gymnastikerfaring: Har gået til gymnastik siden der der var hold til min aldersgruppe så mere eller mindre altid. I 10. klasse var jeg et år på Aabybro efterskole med en masse gymnastik.

Instruktørerfaring: Har trænet gymnastik siden 6. Klasse og har haft alle aldersgrupper op til 9. klasse.

Som instruktør lægger jeg vægt på: At man først og fremmest har lyst til at komme til træningerne og har det sjovt. Man skal også meget gerne slutte på et højere gymnastisk niveau end med startede sæsonen.

Navn: Christian Randrup-Thomsen

Alder: 17 år

Gymnastikerfaring: Jeg har lavet gymnastik siden jeg begyndte i skole. Jeg har gået på mange hold i lokalforeninger. Udover det har jeg også gået på minijuniorholdet og juniorholdet.

I år har jeg været på efterskole, hvor jeg har haft meget fokus på gymnastik. Både det springmæssige, men også den rytmiske del.

Instruktørerfaring: Jeg har været instruktør siden 4. klasse. Jeg har været instruktør for børn i aldersgruppen 0.-6. klasse. Her på efterskolen har jeg også været instruktør, så jeg har godt med erfaring.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger vægt på den gode træning, så jeg vil gerne have at mine gymnaster hygger sig, har det sjovt og styrker sammenholdet. Samtidig med at de udvikler sig gymnastisk og personligt. Jeg lægger også vægt på at vi som instruktører engagerer os 100% i vores gymnaster og på træningen.