Instruktører

Instruktørteamet 2023/-24
Instruktørteamet 2023/-24

Navn: Else Sigrid Sørensen

Alder: 19 år

Gymnastikerfaring: Jeg har altid gået til gymnastik. Jeg har gået på forskellige lokalhold i Østrup Gymnastikforening, Øster Hornum gymnastikforening og i Aars Gymnastikforening. I 4. klasse startede jeg på landsdels juniorhold og har gået på det lige siden. Derudover har jeg gået til Teamgym i 6 år og et år på Bjergsnæs Efterskole, hvor jeg både har sprunget og lavet rytmegymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har været hjælpeinstruktør og instruktør i Østrup Gymnastikforening siden jeg var 11 år. Jeg har trænet hold i alderen 0.kl.-5.kl. Jeg har også været instruktør på Bjergsnæs Springcamp i alderen 8-16 år. Derudover har jeg arrangeret lørdagsfræs i Aars Gymnastikforening for børn i alderen 0-12 år og så har jeg haft Himmerlands minijuniorhold et år.

Som instruktør lægger jeg vægt på: At alle gymnaster oplever den helt særlige form for fællesskab, som opstår på et juniorhold. Alle skal have det sjovt, og synes det er fedt at komme til træning. Det er også vigtigt, at alle gymnaster har mulighed for at udvikle sig individuelt.

Jeg glæder mig til at have det sjovt, lege og lave en masse gymnastik sammen med jer.


Navn: Clara Thorsager Olsen

Alder: 21 år

Gymnastikerfaring: Jeg har helt siden jeg var lille altid gået til gymnastik og gør det stadig. Det er gennem årene blevet til en masse forskelligt gymnastik, men de seneste år har jeg mest lavet rytme.

Jeg har gået på landsdelsholdene så længe jeg har haft mulighed for det, og har derudover gået på Bjergsnæs Efterskole et år, hvor jeg lavede en masse gymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har siden jeg gik i 6. klasse været hjælp instruktør og instruktør på en masse forskellige hold, alt lige fra puslinge til springhold. Udover at være instruktør på springhold, har jeg den sidste sæson også haft et rytmehold. Så jeg har undervist alt fra 3 til 16 årige gennem tiden.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger vægt på at det skal være sjovt at gå til gymnastik, og noget man ser frem til. Derudover lægger jeg vægt på at alle udvikler sig, bliver udfordret og prøver nye ting af.

Sidst er det vigtigt for mig at skabe et godt fællesskab, så alle har det godt med hinanden og hygger sig når man er til træning.

Navn: Maria Hvelplund

Alder: 22 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik, da jeg var helt lille, og har siden gået på diverse lokalhold i Valsgård Gymnastikforening. Derudover har jeg gået på landsdelsholdene siden det var muligt. I 10. klasse var jeg et år på Bjergsnæs Efterskole, hvor jeg også lavede en masse gymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har været hjælpeinstruktør og instruktør i 7 år, det har både været på puslingehold og springhold. Så jeg har trænet alt fra 3 til 13 årige gymnaster.


Som instruktør lægger jeg vægt på: Det er vigtigt for mig, at gymnasterne synes det er sjovt og hyggeligt at komme til træning. Jeg ønsker, at alle gymnaster oplever, at være en del af fællesskabet som er så særligt på et juniorhold. Derudover skal alle have mulighed for at udvikle sig og rykke deres grænser.

Navn: Lasse Hummeluhr Valdgren Madsen

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har lige siden jeg kunne kravle gået til gymnastik, hvor jeg har gået på diverse springhold i den lokale gymnastikforening. Jeg har også gået på juniorhold i mange år, og derudover været på efterskole hvor jeg gik på springlinjen og dyrkede en helt masse gymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har været instruktør/hjælpeinstruktør siden 6. klasse og har trænet børn imellem alderen 5 år til 8. klasse, så jeg har lidt erfaring i baglommen. Jeg har derudover været instruktør på gymnastik sommerskole de sidste 3 år.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg ligger vægt på at mine gymnaster kommer til at udvikle sig rigtig meget teknisk, og at de har det sjovt imens. For mig er det vigtigste at vi hygger os, da gymnastik er en fest og et sted hvor man skal føle sig tryg.

Navn: Anne Sofie Boie Krogh

Alder: 17 år

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik siden jeg var helt lille. Jeg har gået på diverse hold i Aars gymnastikforening både på springhold og rytmehold! Siden 4. klasse har jeg gået på juniorhold, hvilket jeg altid har elsket! De sidste to år har jeg gået på Bjergsnæs Efterskole og Levring Efterskole, hvor gymnastik har fyldt meget for mig.

Instruktørerfaring: Jeg har været/skal være instruktør i Aars gymnastikforening, både på drenge- og pigehold. Derudover har jeg været hjælper på Levring Camp.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Som instruktør lægger jeg vægt på, at alle skal have det sjovt og føle sig en del af et fællesskab. For mig er det vigtigt at gymnasterne trives og udvikler sig og synes det er fedt at komme til træning. Jeg glæder mig utrolig meget til at blive en del af Himmerland Minijuniorhold og lave en masse gymnastik.