Instruktører

Instruktørteamet 2022/-23
Instruktørteamet 2022/-23

Navn: Kathrine Nederby Olsen

Alder: 19 år

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik i Aars gymnastikforening, siden jeg var 2 år på mor, far og barn, diverse springhold og juniorholdene i Aars gymnastikforening både på spring- og rytmesiden. Derefter tog jeg på Bjergsnæs Efterskole i et år, hvor jeg dyrkede en masse gymnastik. Siden har jeg gået på Kvik Elitepiger i Viborg og Nordjyllands REP-hold i 20/21 og 21/22.

Instruktørerfaring: Jeg blev hjælpeinstruktør i Aars gymnastikforening i 2016 på puslinge holdet. Derefter har jeg haft både spring og rytmehold siden. Sidste sæson havde jeg Øvede piger i Aars gymnastikforening.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Som instruktør lægger jeg vægt på en høj udvikling blandt gymnasterne med udfordrende serier og træning. Dog sætter jeg også stor pris på et socialt hold, hvor der til hver træning hører smil og grin til.

Navn: Ada Kristel Villadsen

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har altid lavet gymnastik både rytme og spring gennem mange år. Jeg er dog blevet mere fanget af rytme, hvor jeg blandt andet har gået på Master girls og er blevet udtaget til KVIK elite piger.

Landsdelsholdene har jeg gået på siden jeg kunne, hvor jeg altid har lavet rytmegymnastik.

Dog har jeg ikke helt sluppet spring og springer derfor stadig på et hyggehold.

Jeg har gået på Bjergsnæs efterskole, hvor vi også lavede meget gymnastik.

Instruktørerfaring: Jeg har haft forskellige lokalhold i både Rosendal- og Valsgård gymnastikforening - både spring- og rytmehold.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Vi skal have det sjovt og hygge os sammen. Der skal både være udfordringer og kendte sekvenser, så vi kan fyre den af til hver eneste træning.

Navn: Josefine Dalsgaard Tolstrup

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik som 4-årig og fandt min passion derfra. Siden har jeg gået på diverse lokalhold indenfor både rytme og spring. Derudover har jeg gået/går på Vesthimmerlands Juniorhold, AAG Øvede Piger, Sallings Udtagede Piger, Himmerlands Ynglingehold. Hvor jeg i løbet af disse år også har gået på Salling Efterskole.

Instruktørerfaring: Instruktørrollen tog jeg for nogle år siden i Aars Gymnastikforening og har elsket det lige siden. Her startede jeg med 3-4 år, hvor jeg igennem årene har taget 5 år- 1. klasse, 2.-4. klasse og nu træner 7.-9. klasse og 15+ hold. Herunder hører der rytme- og springinstruktør.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Som Instruktør er det vigtigt for mig, at alle føler sig tilpas i deres omgivelser. Gymnasterne skal være trygge ved de andre og os som instruktører. Herudover går jeg ind for en træning, hvor man bliver udfordret fra forskellige vinkler. Dette betyder også, at der kommer sved på panden og får et godt grin med på vejen.

Navn: Jacob Elberg Nielsen

Alder: 20 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede med at dyrke gymnastik på efterskolen og efterfølgende har jeg gået på en række forskellige hold. Himmerlands Ynglinge hold 17/18, 18/19, 19/20 og 20/21, Hold fast 18/19, 19/20, 20/21 og 21/22 og derudover har jeg gået på Sammenholdet i 19/20 og 20/21.

Instruktørerfaring: Som instruktør startede jeg med bare at skulle være hjælper på det lokale hold, eftersom der var mangel på instruktører, men siden har jeg været på en masse kurser som for eksempel SMT-basis og SMT-1, og været instruktør for børn på 1-3 klasse og 4-7 klasse i Blenstrup Gymnastikforening i 4 sæsoner, samme aldersgruppe i 3 sæsoner i Hadsund, 6-9 klasse i Rosendal og fra 17 år i Valsgaard. Derudover har jeg været instruktør for Minijuniorlandsdelsholdet i øst og i sidste sæson for Himmerlands Juniorlandsdelshold.

Som instruktør lægger jeg vægt på: At gymnasterne glæder sig til at komme til gymnastik/spring. De skal have lyst til at fortælle om det fede der skete til træningen til forældrene og klassekammeraterne hvilket skaber store og sjove hold.

Navn: Magnus van Bolhuis

Alder: 21 år

Gymnastikerfaring: Jeg startede til gymnastik på Skals efterskole i 2016, hvor jeg virkelig blev bidt af gymnastikken. Siden har jeg gået på nogle forskellige hold.

  • Skals ynglingehold
  • Viborg ynglingehold
  • Sammenholdet
  • Himmerland ynglingehold
  • Future GYM Viborg
  • Hold fast

Instruktørerfaring: Jeg startede som hjælpeinstruktør på efterskole og har efterfølgende været instruktør for:

  • Skals juniorhold
  • Ulbjerg juniorhold
  • Midtjylland Viborg juniorhold
  • Rosendal Mixholdet

Som instruktør lægger jeg vægt på: At skabe et trygt og sjovt fællesskab, hvor gymnasterne kan blive udfordret og udvikle deres gymnastiske evner uanset om det er spring eller rytme. Jeg ønsker at give gymnasterne samme positive følelse, når de kommer hjem fra træning, som jeg får, som jeg kender fra mig selv.

Navn: Andreas Hummeluhr Valdgren Madsen

Alder: 20 år

Gymnastikerfaring: Jeg har lavet gymnastik siden jeg var helt lille, og har siden 6. klasse gået på juniorhold i Vesthimmerland. I 10. klasse var jeg på Gudenaadalens Efterskole, og har siden jeg er kommet hjem igen gået på bl.a. Hold Fast og Himmerlands Ynglingehold.

Instruktørerfaring: Jeg har været træner lige siden 7. klasse, og har haft noget der minder om alle aldersgrupper på et eller andet tidspunkt. På de senere år, har jeg dog mest trænet aldersgruppen 6. klasse og opefter.

Som instruktør lægger jeg vægt på: At alle er med til træningen og har det fedt og hårdt. Derudover er jeg kæmpe fan af at lære nye ting, og udvikling.