Instruktører

Instruktørteamet 2023/-24
Instruktørteamet 2023/-24

Navn: Nicoline Fiil

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastiksiden jeg var helt lille, hvor jeg startede i min egen lokalforening (Purhus IF) efter at have gået der i mange år startede jeg i 7 klasse på Spring Rytme Mix i Randers. jeg forsatte på Spring Rytme Mix, indtil jeg tog på Bjergsnæs Efterskole i 10 klasse.

Efter efterskole, valgte jeg at gå på DGI & AGF-ynglinge hold i Aarhus, hvor jeg var på rytme siden. Jeg har altid mest været en springpige, men efter jeg startede på Spring Rytme Mix, elsker jeg at lave rytme og springer ikke mere.

Instruktørerfaring: Jeg har trænet børn siden 4 klasse i min egen lokalforening. Der startede jeg med at træne 2-4 klasse drenge i 2 år, hvor jeg efter trænede 2-4 klasse piger. Jeg har trænet hold helt indtil jeg tog på efterskole i 10 klasse.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger meget vægt på at man får skabt et godt fællesskab som gymnastik hold, både imellem gymnaster men også imellem trænerne. Jeg læger vægt på at gymnasterne er med til at tage nogle udfordringer og vil være med til at skubbe deres egne grænse ind for gymnastikken verden og deres egen og som det vigtigste håber jeg på et godt grin og smil til træningerne

.

Navn: Cecilie Weiler Riis

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har lavet gymnastik, så længe jeg kan huske diverse hold - både spring og rytme. Dog har rytme-delen fyldt mest for mig, hvor jeg blandt andet har været deltagende på Rytmeaspiranterne og Master girls. Derudover har jeg selv været aktiv på landsdelsholdene fra 4-9 kl. med rytmegymnastik, hvorefter jeg havde et år på Bjergsnæs Efterskole i år 21/22.

Instruktørerfaring: Jeg startede ud som hjælpeinstruktør for Snurre Snup i IK Rosendal på springsiden, og har efterfølgende trænet lokale rytmehold.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Der skal være plads til forskellige niveauer blandt gymnasterne, så de ser frem til vores ugentlige træninger. Vi skal udfordres og udvikles gennem lærerige serier og træninger, hvor der hører grin og hygge til, som også skaber venskaber og fællesskab.

Navn: Amanda Thorsager Olsen

Alder: 23 år

Gymnastikerfaring: Jeg elsker gymnastik, og har lavet gymnastik lige siden jeg kunne gå, da gymnastikken altid har spillet en stor rolle i den familie jeg er vokset op i. Jeg har altid været vild med spring og synes det er fedt, at kunne prøve noget nyt! I årenes løb har jeg også gået til rytme og dans som jeg er blevet helt vild med.

Instruktørerfaring: Jeg startede som hjælpeinstruktør da jeg var 12 år, og har været instruktør mere eller mindre hvert år siden. Jeg har undervist alt fra 3 år til 9 klasse og i både rytme- og springgymnastik.

Jeg har været instruktør på Mini Junior landsdelsholdet i 3 ½ år.


Som instruktør lægger jeg vægt på: Som instruktør ligger jeg vægt på at mine gymnaster skal have det sjovt med at gå til gymnastik, samtidig med at de bliver udfordret så de kan udvikle sig.

Det er vigtigt for mig, at skabe et godt fællesskab på holdet, så alle kender hinanden, og kan have det sjovt sammen.

Jeg ligger som instruktør stor vægt på at skabe en god tryghed og energi i hallen så alle kan være med.


Navn: Christian Randrup-Thomsen

Alder: 18 år

Gymnastikerfaring: Jeg har gået til gymnastik siden jeg var lille, på en masse forskellige hold. Både drenge- og herrehold, mix-hold, mini- og juniorholdet og ynglingeholdet. Derudover har jeg været på Bjergsnæs efterskole, hvor jeg både har haft fokus på spring, men også meget fokus på rytmegymnastikken.

Instruktørerfaring: Jeg har været instruktør i 8 år og jeg er på vej ind i mit 9. år. Jeg har en del kurser f.eks. minihjælper, hjælper 1 og 2, springsikker mt 1 og dobbelt kursus og jeg har også nogle inspirationskurser. Derudover har jeg trænet en masse hold, både minispring, spring 1 og 2, mix-holdet og minijuniorholdet.

Som instruktør lægger jeg vægt på: Jeg lægger meget vægt på den gode træning og sammenholdet. Så at få blandet holdet, så der ikke er grupper, men at det bliver et samlet hold. Det er også vigtigt for mig, at gymnasterne udvikler sig, ikke kun gymnastisk, men også personligt. Jeg lægger også meget vægt på, at have et godt forhold til gymnasterne. Så de har en opfattelse af, at jeg vil dem det bedste, så de kan snakke med mig om næsten alt.

Navn: Thomas Elberg Nielsen

Alder: 20 år

Gymnastikerfaring: 

 • Mini, junior og ynglingehold i østhimmerland
 • Bjergsnæs efterskole
 • Hold fast
 • Weekendholdet
 • Ollerup gymnastikhøjskole

Instruktørerfaring: 

 • Mixhold rosendal 20/21/22
 • Mini junior østhimmerland 20/21
 • Junior østhimmerland 21/22
 • Blenstrup gymnastikforening spring 1 og 2 20/21/22

Som instruktør lægger jeg vægt på: 

 • God teknik som fundament
 • Tage gode beslutninger til opvisninger